Aanbieding

                                                                                                                                                     

   KORTING 15%

BINNENZONWERING                                                                                                                                                       

                                                                                                                                                    

Bij altinkzonwering.nl vindt u geen prijslijsten voor binnenzonwering en raamdecoratie online. Voor alle producten geldt, dat prijzen op aanvraag worden verstrekt. Indien u het onderstaand offerte-aanvraag formulier invult, zenden wij u binnen 2 werkdagen een offerte met 20% korting op de adviesprijzen.

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, en misverstanden te voorkomen, werken wij met persoonlijk contact. In eerste instantie via email, maar indien nodig, ook telefonisch. Deze werkwijze is prettig en duidelijk, zowel voor u als klant, als voor ons. Uw offerte kunt u daarom eenvoudig via e-mail aanvragen.

 

Bestelling
In eerste instantie zullen wij u een zo goed en scherp mogelijke offerte zenden, met daarbij alle mogelijke informatie die van belang is. Indien u akkoord bent met onze offerte, kunt u dit kenbaar maken door dit ons per email te laten weten. Voordat wij definitief de bestelling zullen plaatsen, zenden wij u eerst een gespecificeerde orderbevestiging. Pas wanneer u deze voor akkoord retour heeft gemaild, gaat de bestelling definitief in.

 

 

© Altink Montage en Zonwering 2019.
Aan de inhoud op deze site kunnen geen rechten worden ontleend.